Verbouwingen

U bent op zoek naar een klusbedrijf voor uw verbouwing? Met zo’n 25 jaar werkervaring realiseert klusbedrijf Arno Bakker voor u elke woonwens.  Van grote verbouwplannen, tot kleine verbouwingen: Arno Bakker is u graag van dienst!

Aanbouw

aanbouwU wilt uw woonruimte uitbreiden? Ik laat u graag alle mogelijkheden zien. Een mooie aanbouw kan verrassend veel ruimte opleveren. Elke aanbouw kan ik van het begin tot eind voor u realiseren. Dit houdt in dat ik u bij sta met advies, de aanvraag voor een eventuele bouwvergunning, en natuurlijk de gehele oplevering. Indien nodig kan ik met u meegaan naar de showroom voor het uitzoeken van materialen en deze voor u kan inkopen.

Dakkapel

dakkapelNaast een complete aanbouw vergroot ook een dakkapel uw woonruimte. Naast het vergroten van deze effectieve woonruimte brengt een dakkapel natuurlijk ook zon en licht in uw woning. Ik laat u graag zien wat mogelijk is op dit gebied. Voor een dakkapel op de zij- en voorgevel is meestal een vergunning nodig, een dakkapel aan de achterzijde van uw woning kan meestal geheel vergunningvrij worden gebouwd.

Badkamers en keukens

20160412013346Wilt u een nieuwe badkamer of keuken laten plaatsen? Ook dan staat Arno Bakker graag voor u klaar! Bij de verbouw van een badkamer of keuken komt veel kijken. Het is belangrijk dat u van te voren alle zaken goed op rij zet, op deze manier kunt u eenvoudig water, energie en dus geld besparen.

Dit is maar een kleine greep uit de verbouwingen en werkzaamheden die ik graag voor u realiseer. Voor vragen of meer informatie nodig ik u van harte uit om contact met mij op te nemen.

Offerte aanvraag

Klik op de onderstaande banner om naar het offerteformulier te gaan

Banner-Arno-bakker-Offerte-aanvraag