Standaard 12 maanden garantie op uitgevoerde werkzaamheden

Service GarantieNatuurlijk ben ik voor bedrijfsaansprakelijkheid verzekerd. Ook de wettelijke verplichte bedrijfsverzekeringen heb ik afgesloten. Klussenier Arno Bakker rekent geen voorrijkosten die in deze branche vaak apart op de factuur worden vermeld.

Vertrouwd verbouwen

Ik ben een veelzijdige vakman om in het gebied tussen de traditionele klusjesman en aannemer professioneel actief te zijn. Dat noemen wij Vertrouwd Verbouwen. Alle werkzaamheden worden onder garantie uitgevoerd.

Er zijn 3 soorten garantie:

Klussenier Arno Bakker geeft na oplevering standaard 12 maanden garantie. Maatstaf is het opleveringsrapport.

Tevens is er de wettelijke garantie. Zaken die bij de oplevering niet zichtbaar waren, vallen afhankelijk van het gebruikte materiaal onder de wettelijke garantieregeling. In de meeste gevallen is dit een termijn van 5 jaar.

Klushuis-garantie. Klussenier Arno Bakker is aangesloten bij de brancheorganisatie Klushuis. Bij eventuele geschillen kan de zgn. Geschillencommissie door de opdrachtgever worden ingeschakeld. Deze onafhankelijke instantie laat door een expert een rapport opmaken over de kwaliteit van de werkzaamheden. De commissie zal vervolgens de juridische consequenties in overweging nemen. Dat resulteert in een bindende uitspraak die altijd door Klussenier gerespecteerd zal worden. Staat de opdrachtgever in zijn recht, dan is herstel/schadevergoeding door de commissie gegarandeerd.

Facebook